Vše pro vaše zdraví...
Přihlášení

SILNÁ 4 V BOJI PROTI NACHLAZENÍ PRO CELOU RODINU

SILNÁ 4 V BOJI PROTI NACHLAZENÍ PRO CELOU RODINU

SILNÁ 4 V BOJI PROTI NACHLAZENÍ PRO CELOU RODINU

Potýkáme se změnami venkovních teplost  a naše tělo začíná pociťovat únavu, únavu nebo dokonce depresi. Tyto pocity jsou běžné a typické pro sezónní změny, a proto je důležité se jim vyhnout.
Co můžeme udělat? Pro zlepšení imunitního systému je důležité dbát na stravu a pohyb, stravu můžeme doplnit i doplňky stravy.
Tyto 4 přírodní doplňky doporučujeme, aby celá rodina mohla připravit svůj imunitní systém na příchod i velmi chladného počasí.

MARNYS® Defense Pack pro dospělé starší 18 let
Tyto dva doplňky lze kombinovat, aby pomohly vaší obraně připravit se na nachlazení.
Před snídaní vezměte 1 lahvičku liposomálního VIT-C 1000.
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a přispívá k normální tvorbě kolagenu v kůži, kostech, chrupavkách a cévách.
Liposomální technologie VIT-C 1000 a jeho pohodlný formát v jednodávkových pitných lahvičkách zvyšují vstřebávání vitaminu C a zajišťují stabilitu produktu po celou dobu jeho trvanlivosti.

Po snídani si vezměte 1 lahvičku Inmupec Defens.
Inmupec Defenc  a jeho složky poskytují dobrou rovnováhu mezi energetickým metabolismem a imunitním systémem. Každá pitná lahvička obsahuje vitamin C, vitamin E,  rakytník řešetlákový, echinacea a bezový olej.



Doplňky stravy pro posílení obranyschopnosti a růstu dětí a dospívajících.


MARNYS® Defense Pack pro děti a teenagery
Tyto doplňky lze kombinovat pro integrální péči o nejmladší členy rodiny.
Každé ráno podejte před snídaní 1 lahvičku nebo polovinu lahvičky (v závislosti na věkovém rozmezí) Protect Junior.
Protect Junior je přírodní doplněk obranyschopnosti dětí od 4 let a dospívajících, zejména v období intenzivní fyzické aktivity a růstu, díky obsahu vitamínu D.
Každá lahvička obsahuje mateří kašičku, propolis a vysoký obsah vitamínů (12 vitamínů). Jeho formát je velmi pohodlný, v lahvičkách k pití, bez potřeby vody. Má také příjemnou chuť lesních plodů.

Kdykoli během dne, nejlépe s jídlem, podávejte uvedené množství Omega 3+6 Junior podle věkového rozmezí.
Omega 3+6 Junior je doplněk stravy s vysokým obsahem rostlinných omega mastných kyselin, které přispívají k vývoji a organickému vývoji dětí.
Doporučuje se dětem od 4 let a dospělým k podpoře normálního kardiovaskulárního, gastrointestinálního a imunitního vývoje a funkce.
Má bohatou chuť tutti fruti a je vhodný pro vegany.