Raw tyčinka Kokosovo-čokoládová 50 g

Vaše nákupní cena
38 Kč (33 Kč bez DPH)
Externí sklad

Čokofilové, jásejte! Naprosto spolehlivá kombinace kakaa a kokosu zaujme a potěší svou dokonalou jednoduchostí. Klasika, která nezklame. Delikatesní a přitom zdravá tyčinka (nejen) pro dekadentní milovníky čokolády.

Účinky na zdravíKokosKokos, patří do skupiny „superfoods“ jelikož obsahuje všechny životně důležité látky pro náš organismus. Je bohatý na množství vitamínů, B1, B2, E a niacin a B6. Z minerálních látek obsahuje železo, fosfor, hořčík, vápník, draslík a sodík. Přítomnost vlákniny v kokosu prospívá… Více

Kód: 621
Doporučit známému Dotaz na produkt Přidat do wishlistu
  • Účinky na zdraví
    Kokos
    Kokos, patří do skupiny „superfoods“ jelikož obsahuje všechny životně důležité látky pro náš organismus. Je bohatý na množství vitamínů, B1, B2, E a niacin a B6. Z minerálních látek obsahuje železo, fosfor, hořčík, vápník, draslík a sodík. Přítomnost vlákniny v kokosu prospívá nejen našemu zdraví, ale i kráse našeho těla. Dužina kokosového plodu má až 67% tuku, který snižuje špatný cholesterol.

    Nepražené kakao
    Nepražené kakao se řadí mezi tzv. ‚superfoods‘. Obsahuje široké spektrum minerálů, vitamínů a antioxidantů. Je zejména primárním zdrojem hořčíku, přičemž právě hořčík je považován za jeden z nejvíce nedostatkových minerálů v současné standardní stravě, vedoucí k přílišnému výskytu srdečních chorob. Antioxidanty v syrovém kakau jsou vysoce stabilní a snadno vstřebatelné pro lidský organismus. Kakao, respektive čokoláda, má na lidský organismus stimulující a povzbuzující účinky, často je spojována s láskou, potěšením, uvolněním a pocity štěstí. Látky, které byly pro tyto účinky zkoumány vědci, jsou mimo jiné anandamid, arginin, dopamin, tryptofan a fenyletylamin. Anandamid je endogenní kanabinoid přirozeně přítomný v lidském mozku, spojený s pocity blaženosti nebo uvolnění – ananda v překladu znamená blaženost. Arginin je považován za přírodní viagru. Tryptofan je esenciální aminokyselina, která je prekurzorem serotoninu, významného neurotransmiteru ovlivňujícím mimo jiné nálady a pocity.

    Datle
    Datle jsou bohatým a významným zdrojem vitamínu A a vitamínů B, draslíku, chlóru, železa, mědi a niacinu. Pečují o svěžest a soustředěnost a startují energetickou přeměnu ve všech tělesných buňkách. Jsou ideálním zdrojem doplnění energie, důležitých minerálů a některých vitamínů. Jedná
    se o bohatý a rychlý energetický zdroj pro lidský organismus, proto jsou jedinečné pro doplňování energie při vytrvalostním sportu.

  • Informace o gramáži, složení a skladování
    Hmotnost: 50 g.
    Složení: bio datle, bio kokos 16%, bio kakao nepražené.
    Může obsahovat kousky skořápek a pecek.

  • Trvanlivost: 60 dnů.
    Uchovávejte v suchu a temnu, při teplotě do 20 °C.

  • Výživové údaje na 100 g
    Energie: 1629 kJ / 386 kcal
    Tuky: 12 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 11 g)
    Sacharidy: 59 g (z toho cukry: 49 g)
    Bílkoviny: 5,3 g
    Sůl: 0,01 g