Raw tyčinka Čokoládovo-pomerančová 50 g

Vaše nákupní cena
38 Kč (33 Kč bez DPH)
Externí sklad

Intenzivní chuť kvalitní čokolády v tyčince z nepraženého kakaa se snoubí s jemným pomerančovým nádechem. Lahodnou symbiózu chutí podtrhují příjemně křupavé kakaové boby. Datle spolehlivě zaručí dlouhodobý přísun energie v té nejskvělejší podobě. Rozjasněte svou mysl pomocí hormonu štěstí, kterým je tato tyčinka doslova nabitá.

Raw tyčinka Čokoládovo-pomerančováIntenzivní chuť kvalitní čokolády v tyčince z nepraženého kakaa se snoubí s jemným pomerančovým nádechem.Lahodnou symbiózu chutí podtrhují příjemně křupavé kakaové boby. Datle spolehlivě zaručí dlouhodobý přísun energie v té nejskvělejší podobě. Rozjasněte svou… Více

Kód: 630
Doporučit známému Dotaz na produkt Přidat do wishlistu

Raw tyčinka Čokoládovo-pomerančová
Intenzivní chuť kvalitní čokolády v tyčince z nepraženého kakaa se snoubí s jemným pomerančovým nádechem.
Lahodnou symbiózu chutí podtrhují příjemně křupavé kakaové boby. Datle spolehlivě zaručí dlouhodobý přísun energie v té nejskvělejší podobě. Rozjasněte svou mysl pomocí hormonu štěstí, kterým je tato tyčinka doslova nabitá.
Účinky na zdraví
Nepražené kakao
Nepražené kakao se řadí mezi tzv. ‚superfoods‘. Obsahuje široké spektrum minerálů, vitamínů a antioxidantů. Je zejména primárním zdrojem hořčíku, přičemž právě hořčík je považován za jeden z nejvíce nedostatkových minerálů v současné standardní stravě, vedoucí k přílišnému výskytu srdečních chorob. Antioxidanty v syrovém kakau jsou vysoce stabilní a snadno vstřebatelné pro lidský organismus. Kakao, respektive čokoláda, má na lidský organismus stimulující a povzbuzující účinky, často je spojována s láskou, potěšením, uvolněním a pocity štěstí. Látky, které byly pro tyto účinky zkoumány vědci, jsou mimo jiné anandamid, arginin, dopamin, tryptofan a fenyletylamin. Anandamid je endogenní kanabinoid přirozeně přítomný v lidském mozku, spojený s pocity blaženosti nebo uvolnění – ananda v překladu znamená blaženost. Arginin je považován za přírodní viagru. Tryptofan je esenciální aminokyselina, která je prekurzorem serotoninu, významného neurotransmiteru ovlivňujícím mimo jiné nálady a pocity.
Nepražený karob
Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Neobsahuje kofein, je tedy vhodný i pro malé děti. Karob je bohatým zdrojem vlákniny pektinu, který pomáhá při trávení a vylučování a je užitečný pro zastavení průjmu, při zvedání žaludku a při zvracení. obsahuje lignin, který má, společně s pektinem, prospěšný vliv na snižování hladiny cholesterolu

  • Datle
    Datle jsou bohatým a významným zdrojem vitamínu A a vitamínů B, draslíku, chlóru, železa, mědi a niacinu. Pečují o svěžest a soustředěnost a startují energetickou přeměnu ve všech tělesných buňkách. Jsou ideálním zdrojem doplnění energie, důležitých minerálů a některých vitamínů. Jedná se o bohatý a rychlý energetický zdroj pro lidský organismus, proto jsou jedinečné pro doplňování energie při vytrvalostním sportu.

  • Informace o gramáži, složení a skladování
    Hmotnost: 50 g.
  • Složení:
    bio kakaové boby nepražené 17%, bio kakao nepražené 6%, bio datle, bio karob nepražený, pomerančový extrakt.
    Může obsahovat kousky skořápek a pecek.

  • Trvanlivost:
    60 dnů.
    Uchovávejte v suchu a temnu, při teplotě do 20 °C.

  • Výživové údaje na 100 g
    Energie: 1538 kJ / 364 kcal
    Tuky: 9,7 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 5,6 g)
    Sacharidy: 58 g (z toho cukry: 48 g)
    Bílkoviny: 5,6 g
    Sůl: 0,03 g
    Doplňkové parametry

Lidé s tímto produktem také nakoupili